6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCupErdoğan: Çok dar rotasyonumuz var

Erdoğan: Çok dar rotasyonumuz var

Galatasaray Doğa Sigorta, 7Days EuroCup Son 16 Turu'nda Unics Kazan'a karşı çok önemli bir zafer elde etti. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan başantrenör Ertuğrul Erdoğan, takımın gerçek kimliğine geri döndüğünü vurguladı.

“Öncelikle takımıma teşekkür ediyorum. Gerçekten bu akşam şampiyon gibi oynadılar. Takımımızda hastalıklar ve sakatlıklara sahip 6 oyuncumuz vardı. Buna rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydular. Önümüzde Beşiktaş maçı ve daha sonra Monaco maçı var. Zorlu bir periyottayız. 6. adamımız olan taraftarımızın desteği çok önemliydi bizim için. Bugün buraya gelirken, çok yoğun yağmurda açıkçası böyle bir taraftar desteğini beklemiyordum. Art arda aldığımız kötü sonuçların rağmen bugün müthiş bir destek vardı.” 

“Bugün dikkat ederseniz Webster ve Can'da kramplar oluştu. Poythress ayağını burkmasına devam etti. Tribünden gelen enerji olmasa bu oyuncuları böyle itemezsiniz. Bu kadar arka arkaya sakatlığı olduğu, rollerin değiştiği, rotasyonun değiştiği bir takım kimyası var. Geçtiğimiz antrenmanda 8 kişiydik hastalıklarından ötürü. Bu sadece bir galibiyet. Tekrar 10 gün önceki ruh haline geri döndük, en çok sevindiğim nokta bu. Kazan'daki maçında kimliğimizden çok uzaktık.”  

“Bu sene EuroCup aslında 8-10 takımın sonuna kadar götürebileceği bir kupa. Sevindirici olan taraf, Türk takımları hep işin içinde. Favori olarak gözüken takımları hep biz eledik. Bunu sonuna kadar götürmeyi hayal ediyorduk. Şu an iş nereye gider tam kestiremiyorum. Çok dar rotasyonumuz var. Ana oyuncularımızı korumamız lazım. Harrison, oynama ortalaması 27 olmasına rağmen 30 oynuyor. Greg ve Yiğit döndükten sonra Vilnius maçında bir ihtimal rotasyonu geliştireceğiz. Biz hayal ediyoruz ama şansın da yanımızda olması lazım. Umarım karabulutlar dağılır, sahada kalırız, kazanarak devam ederiz, sakatlarımız dönerse, gruptan bu halde çıkmayı başarırsak hayallerimizi hep birlikte ileriye taşıyabiliriz.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler