20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigObradovic: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Obradovic: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 5. Maçı'nda Anadolu Efes'e 86-76'lık skorla mağlup olan Fenerbahçe Beko'da koç Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Üçüncü çeyrek, Efes'in kazandığı çeyrekti. Onları tebrik ediyorum onları, bizden daha iyi oynadılar. Her maçtan sornaki gibi bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. Taraftara da destekleri için teşekkür ediyorum.”

İlk devre dönüşü Efes'in seride daha iyi dönmesiyle ilgili soruya:

“Belki daha iyi staff'ları ve olanakları var.Ahmet'in acısı olduğundan dolayı olabilir, iki ayrı uzunumuz yok ondan olabilir, Datome şu an hastanede ondan olabilir”

Şampiyonluk şansıyla alakalı soruya:

“Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendi evimizide bir maçımız daha var, bu önemli bir maç olacak.”

Sakatların durumuyla alakalı:

“Şu an Datome'nin oynaması bile mucize. Daçka maçından beri oynamıyordu. 2 kere idman yapıp oynamaya başladı bu sizce normal mi? Ben aslında bunları konuşmak istemiyorum çünkü bahane üretiyormuşum gibi oluyor. Green de aynı şekilde, çok fazla idman şansı olmadı. Yarın durumuna bakıp karar vereceğiz. Final serisi çok kolay değil. Oyuncularım her şeylerini veriyor, bugün Ahmet kötü hissetmesine rağmen. Melli son 2 aydır hiç dinlenmedi. Kalinic ve ikisi değişik pozisyonlarda oynuyor. Sonuç ne olursa olsun savaşmaya devam ediyoruz, bu beni çok gururlandırıyor. Onlarla gurur duyuyorum, bu benim için çok özel bir sezon, hem kişisel hem koç olarak. Taraftarlarımızın da bunun farkında olduğunu biliyorum ve bize destek olacaklarından da eminim.”

Fotoğraf: Mehmet Baytur
-Basket Dergisi içeriğidir, kaynak gösterilmeden alıntılanması yasaktır.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler