20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEObradovic: Takımımın oyunuyla gurur duyuyorum

Obradovic: Takımımın oyunuyla gurur duyuyorum

 

Turkish Airlines EuroLeague 20. hafta mücadelesinde Olympiacos'u Ülker Sports Arena'da 90-75'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe Beko'da koç Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Maç önü de söylediğim gibi, Olympiacos'a karşı oynamak her zaman özeldir. Onlara karşı gerekli olan her şeye hazırlanmak gerekiyor. Savunma, tam saha press ve match up zone çok önemli. Ekstra konsantrasyon gerekiyor, bugün de son saniyeye kadar savaştılar.

Bütün bunlardan dolayı da çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum, takımımın oyunuyla gurur duyuyorum. Odaklanmıştık, bu seviyede iniş çıkış yaşayabilirsiniz ama savunmamız bize çok şey getirdi. Onların savunmasını okumakta çok önemliydi.

Oyuncularımı bir güzel maç daha için tebrik ediyorum, taraftarımıza da bu güzel gece için teşekkür ediyorum umarım gelecekte de devam ederler. Çok iyi bir takımı daha yenmeyi başardık. 

Dixon'dan da bahsetmek istiyorum bu akşam 10 asist yaptı ve takım için oynadı. Takım için oynamak en önemlisidir. Tüm oyuncular takıma katkı sağladı. 

Vesely'nin de Canaria maçında dizinde acısı vardı, bugün de öyleydi ve tek idmanla oynadı. Sadece takımına yardım etmek istedi ona da çok teşekkür ediyorum.”

-Basket Dergisi içeriğidir, kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler