7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARErkek Milli TakımlarUfuk Sarıca: İspanya karşılaşması bizim için çok değerli

Ufuk Sarıca: İspanya karşılaşması bizim için çok değerli

Milli takım Ankara Spor Salonu'nda basınla buluştu. Buluşmada açıklamalarda bulunan A Milli Erkek Takım koçu Ufuk Sarıca şunları söyledi:

“İki maç da bizim için çok önemli. Her geçen gün yaklaşmakta olan bir Dünya Kupası var ve biz de bugüne kadar elde ettiğimiz sonuçlarla bu organizasyona katılmaya çok yakınız. Henüz katılmayı netleştiremedik ama her aldığımız galibiyet bizi oraya daha da yakınlaştırıyor. Tabii ki kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde oynayacağımız İspanya karşılaşması bizim için çok değerli. O karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Karadağ’a moralli gitmek çok daha farklı olacak. Ama her rakip ayrı, her kazanılan galibiyet ise çok değerli. Rakiplerin isimleri çok da önemli değil.” 

Ay-yıldızlılarımızın kadrosu ile ilgili bilgi veren Ufuk Sarıca, sözlerini şöyle noktaladı:

“Son oynadığımız iki maça göre kadroda çok fazla değişiklik oldu. NBA’deki oyuncularımız gelemiyorlar. Euroleague’de oynayan takımlarımızın da maçları var. Scottie Wilbekin ilk maçta bizimle olamayacak. Keza Anadolu Efes’ten tüm oyuncuları kadromuza almak istemedik. Burada kulüpleri de düşünmek gerekiyor. Milli Takım elbette çok önemli. Ama bu süreç oyuncular başta olmak üzere her tarafı yıpratıyor. Biz de buna göre bir kadro planlaması yaptık. Kadromuzda şu an farklı oyuncular var. Bunun ötesinde de maalesef lig maçında sakatlanan Melih Mahmutoğlu’nun durumu var. Yapılan kontroller sonrasında kadrodan çıkarmak durumda kaldık. Ama elimizdeki en iyi 12 oyuncuyla galibiyet için mücadele edeceğimizden eminiz.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler