18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaLİGLERDiğerDüzce'den ikide iki

Düzce'den ikide iki

Türkiye Basketbol Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı, sahasında konuk ettiği Düzce Belediye Spor’a 80 – 83 mağlup oldu.

Bandırma Kırmızı karşılaşmaya Eray Akyüz, Sedat Ali Karagülle, Harun Can Doğan, Alperen Şengün ve Alperen Demir beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Bandırma Kırmızı oldu. Hücumda Eray Akyüz ve Sedat Ali Karagülle ile sayılar bulan Kırmızılı Gençler ilk çeyreği 29 – 22 önde tamamladı. İkinci çeyrekte kontrollü oyununu devam ettiren Bandırma Kırmızı hücumda Erkin Şenel ve Furkan Haltalı ile sayılar bulunca soyunma odasına 44 – 38 önde girdi.

Bandırma Kırmızı ikinci yarıya da kontrollü bir oyun ile başladı. Hücumda Harun Can Doğan ve Arda Çete ile sayılar bulan Kırmızılı Gençler savunmada da ekstra enerji gösterince final çeyreğine 61 – 54 önde girdi. Final çeyreğinde Bandırma Kırmızı Erkin Şenel ile isabetli dış atışlarla etkili bir oyun ortaya koysa da beşinci dakikada Düzce Belediye İsiah Jubree Umpig’in sayısıyla öne geçti. Maçın kalan bölümü başa baş geçerken Bandırma Kırmızı son atışı değerlendiremeyince karşılaşmadan 80 – 83 mağlubiyetle ayrıldı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler