6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigOrhun Ene: İstemediğimiz ve beklemediğimiz bir sonuç oldu

Orhun Ene: İstemediğimiz ve beklemediğimiz bir sonuç oldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi 1. maçı'nda Fenerbahçe Doğuş'a Ülker Sports Arena'da 103-63'lük skorla mağlup olan Tofaş'ta koç Orhun Ene, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi.

“Esasında istemediğimiz ve beklemediğimiz bir sonuç. Basketbol olarak kastetmiyorum çünkü, basketbol oynayabilecek şekilde günü iyi değerlendiremedik. Çok sorumsuz davrandık. Bu da böyle bir seviyede bu maçın mental anlamda hazırlığını yapamadığımızı gösteriyor. Buralarda yeni olabilir ama oyuncular da ne olursa olsun bu tip davranışları yapmamılıydı. Hem konsantrasyonumuzu kaybettik hem de önemli 2 oyuncumuzu kaybettik. Daha iyi basketbol oynamak için, daha iyi şeyler yapmak için geldik ama maalesef bugün bizim için kötü bitti.

Uzun bir seri, yorgunluğumuz da var. Bu bir mazaret değil, maçtan önce de sakin kalmak gerektiğini konuşmuştuk, uzun bir seri olduğunu konuştuk. Kendi sahamızda oyanyacağımız maçların çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçtan itibaren kendi basketbolumuzu tekrar hatırlar ve sahaya koyarız.”

Berkan Durmaz ise şöyle konuştu:

“Fenerbahçe takımını tebrik ediyorum, maça daha sağlam başlamamız gerekiyor. Oynadığımız basketbol Tofaş basketbolunu yansıtmıyor. 1 günümüz var, eksiklerimiz var, bunları gidermeye çalışacağız. Sayı farkının suni olduğunu düşünüyorum, hiçbir şey bitmiş değil.

-Basket Dergisi içeriğidir, kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler