20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEObradovic: Kaç sayıyla yendiğimiz önemli değil, 1-0 olması önemli

Obradovic: Kaç sayıyla yendiğimiz önemli değil, 1-0 olması önemli

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off 1. Maçı'nda Baskonia Vitoria'yı Ülker Sports Arena'da 82-73'lük skorla mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'ta koç Zeljko Obradovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Agresif bir basketbol oynayan takıma karşı kendimizi hazırladık. Özellikle çok iyi savunma yapan ve transition'da hızlı koşan bir takım. İlk yarıda çok iyi oynadık, en büyük sorunumuz verdiğimiz hücum ribaundlarıydı, 12 hücum ribaundu aldılar. Bu bölüm hariç maçın geri kalanı bizim için çok olumluydu.

Devre arasında maçın bitmediğini, karakterli bir takım olarak geri geleceklerini konuştuk, aynen böyle oldu. Eminim Cuma günü de agresif oynamaya devam edecekler ve kendimizi buna hazırlamamız gerekiyor. Şu an seri yeni başladı, kaç sayıyla yendiğimiz önemli değil, 1-0 olması önemli. Bugün yapılan her şeyin derin analizini yapıp, Cuma akşamına hazır olacağız.

Bu akşam kontrol bizdeydi, oyuncularımı bu maçtan ötürü tebrik ediyorum. Tabii ki atmosfer bugün muhteşemdi, çok teşekkür ediyorum, Cuma gününe yine randevumuz var. Takıma her zaman büyük destek oluyorlar ve onlarla olan bu bağımız çok özel. Başkanımıza ve sponsorumuz Ferit Bey'e de desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.

Onların oyunlarında çok fazla olumlu şey var, uzunlar çok iyi koşuyor, takım olarak çok iyi transition oynuyorlar. Perimetre oyuncuları sürekli topa baskı yapıyorlar. Özellikle Shengelia için setleri var. Bunların hepsi çok önemli, bu yüzden maç içerisinde olabilecek her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor. Biz de bu şekilde oynuyoruz.”

-Basket Dergisi içeriğidir, kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler