8 Ekim 2024, Salı
spot_img

Blatt: Çok mutluyum

7DAYS EuroCup 2017-2018 sezonu şampiyonluğunun ardından konuşan Darüşşafaka koçu David Blatt:

“Darüşşafaka organizasyonu, takımı için çok mutlu ve gururluyum. Takımı oluşturken, hedeflerimiz vardı, bunları sağlamaya çalıştık. İstikrarı sağlayıp başarılı olmak istiyorduk. Sonunda doğru şeyleri yapınca sonuçlar gelir diye düşündük. Çok şampiyon takımda bulundum ancak bu içlerinde en özellerindendi. Çünkü sürecin en başında çok zorlanmıştık, hiç kolay olmadı. Buradaki ortam bizim bu seviyeye gelmemizi sağladı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Birlikte tarih yazdık. Bu organizasyonun yaşadığı en büyük başarıyı yakaladık. Çok mutluyum.

Çok genç, tecrübesiz bu yola çıktık ve süreçte kendimizi geliştirme şansı yakaladık. Bu bana bir çiçeğin doğum anını anımsatıyor. En küçük halimizden çiçek açar hale geldik.

İvkoviç ile aynı cümlede yer almak bile benim için gurur verici (EuroLeague ve EuroCup'ı kazanan ikinci koç oldu Blatt). (Gülerek) Bu başarıyı yakaladım ancak çok yaşlandım, ya çok çalışıp bu kupayı kazandım ya da cidden çok yaşlandım ve sonunda bunu kazandım, bilemiyorum.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler