22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEGRANGER: Heurtel varken bazen kenara çekilmem gerektiğini hissettim

GRANGER: Heurtel varken bazen kenara çekilmem gerektiğini hissettim

Geçen sezon Anadolu Efes'te forma giyen Jayson Granger, beIN SPORTS'tan Can İşbakan'a konuştu.

Baskonia'nın yıldızı, Efes'le ilgili olarak, “Elbette Efes’le geçirdiğim iki yılda kupalar kazanmak isterdim. Kalbimde Efes’in yeri çok büyük. En iyi organizasyonlardan biri, çok iyi arkadaşlıklar edindim” dedi.

Olimpiakos serisi hakkında konuşan ve 4. maça vurgu yapan Granger, ” O maçı düşünmek bile istemiyorum. Her zaman bir oyuncunun aklında yer alacak maçlardan biri bu. Fırsatı kullanmak için en iyi maçlardan biriydi. Üstelik çok da iyi başladık. 17-2 ile başladığımızı hatırlıyorum. Takım kendini çok iyi hissediyordu. Ancak karşımızda Avrupa’nın en iyi takımlarından biri vardı. Devamında Final Four’a ve ardından finale çıkan bir takımdan bahsediyoruz. Kimse onların CSKA’yı yenmesini beklemiyordu. Elimizden geleni yaptık ama dördüncü maçı evinizde oynayıp kendi seyirciniz önünde o fırsatı kullanamamak çok üzücüydü. O kadar üzücüydü ki o seriden sonra takım düşüşe geçti. Yeniden ayağa kalkmak için zor bir süreçti galiba. Beşinci maç bizim için çok zordu. Duygusal olarak çok yara aldık. Çünkü elimizde büyük bir fırsat vardı. Ancak devamında çözüldük. Yeniden Türkiye Ligi’nde ayağa kalkmak zordu. Beşiktaş’a karşı yarı finalde beklenmeyen bir yenilgi aldık. Mental olarak yorgunduk ve bizim için çok zordu” ifadelerini kullandı.

Thomas Heurtel ile sahadaki kimyasından da bahseden Uruguaylı yıldız, “İkimiz de topu elinde isteyen ve kazanma karakteri olan oyuncularız. Takımın kazanması için yardımcı olmak istiyoruz. Ancak sen oyun kurucuysan ve başka bir oyun kurucu ile beraber oynuyorsan o zaman farklı şeyler yapmaya çalışıyorsun. Bazen kenara çekilmem gerektiğini hissettim. Takıma yardımcı olmak için farklı şeyler yapmaya çalıştım. Mesela; koç, Thomas’ın topu getirip oyunu kurmasını istediğinde… Elbette ikimiz de kazanmak istiyorduk. Saha dışında iyi bir kimyamız vardı. İyi arkadaşız. Saha içinde insanlar ikimiz arasında iyi bir kimya göremeyebilir. Bazı maçlarda inanılmaz oynadık, beraber çok iyiydik. Bazı maçlarda ise kötüydük. Günün sonunda ikimiz de daha iyi olabileceğimizin farkındayız” diye konuştu.

Röportajı buradan izleyebilirsiniz

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler