20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigObradovic: Bugün Final Four'dan yalnızca 4 oyuncu kadrodaydı

Obradovic: Bugün Final Four'dan yalnızca 4 oyuncu kadrodaydı

Sezona Banvit galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Doğuş'ta koç Zeljko Obradovic ve yeni transfer Jason Thompson basın toplantısında şunları söyledi.

Zeljko Obradovic

“Seyircimizin önünde oynamayalı uzun zaman olmuştu, tekrar bunu yaşamak çok güzel, hepsine çok teşekkür ederim. Özellikle yeni transferlerimiz adına bu destek çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki gibi agresif başlamaya çalıştık ve sezonun bu bölümü için iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çalışmamız gereken çok şey var. Herkesin faydalı olduğu bir takımımızın olduğuna inanıyorum, herkes bunu anlamalı. Ben herkese oynama fırsatı vereceğim ama günün sonuda kaç dakika oynayacaklarına kendileri karar verecek. 

İlk 5 başlayanları özellikle tebrik ediyorum. Final Four'u düşünürsek bugünkü kadromuzda yalnızca 4 oyuncumuz vardı. Bu çok büyük bir fark, o sebeple herşey için zamana ihtiyacımız var.”

Jason Thompson

“Kendi seyircimizin önünde oynamak çok güzeldi. İlk maçımız olmasına rağmen onlardan alacağımız enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum. En iyi oyunum değildi, geliştireceğim çok şey var.”

 

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler