9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaAVRUPA LİGLERİ"Türkiye’deki 2 sezon beni daha iyi oyuncu yaptı"

"Türkiye’deki 2 sezon beni daha iyi oyuncu yaptı"

Geçtiğimiz sezon sonunda ülkemiz ekiplerinden Anadolu Efes’ten ayrılıp, THY Euroleague ekiplerinden Baskonia ile anlaşan Uruguaylı oyun kurucu Jayson Granger, yeni kulübünde ilk röportajını AS gazetesine verdi.

İşte röportajdan öne çıkanlar;

*Sakatlıklar için elimizden bir şey gelmiyor. Bu yüzden Marcelinho ve ben çok fazla süre almak zorunda kaldık. Ancak sakatlıklara rağmen takım olarak iyi bir kimya yakaladık.

*Koç Pablo Prigioni oyuncuyken de sahaya karakter koyan bir oyuncuydu, koç olduktan sonra da aynı durumda. Onunla her konuda konuşabilirsiniz, oyunlar hakkında vs.

*Baskonia geçtiğimiz sezonda Prigioni ve Scola’lı başarılı dönemlerdeki gibi sezonu bitiremedi. Bizim bu seneki öncelikli amacımız kulübü eski seviyesine geri getirebilmek. Kişisel olarak ben oyunumu daha fazla geliştirmek istiyorum. 2015’te İspanya Basketbol Ligi’nden ayrıldım ve tekrar bu seviyedeki basketbola geri döndüğümden dolayı mutluyum.

*Türkiye’deki iki sezon beni daha iyi bir oyuncu yaptı, daha olgunlaştırdı.

*Baskonia benimle sezon biter bitmez görüşmeye başladı. Tavırları çok doğruydu. NBA şansım kalmayınca ilk seçeneğim Baskonia oldu.

*Güzel bir kadro kuruldu. Gençler ve tecrübeli isimler bir arada. Yeni oyuncular bize güç katacak.

Kaynak: AS

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler