19 Eylül 2024, Perşembe
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUECSKA Moskova'da üçüncülük maçı öncesi görüşler

CSKA Moskova'da üçüncülük maçı öncesi görüşler

Turkish Airlines Euroleague 2016-2017 Sezonu 3. lük maçında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek CSKA Moskova'da koç Dimitri Itoudis ve oyuncuların maç öncesi görüşleri şöyle:

Dimitris Itoudis:

“Bence bu iki takım açısından da gurur mücadelesi. Takımımla ilgili konuşmam gerekirse böylesine bir yenilgiyi sindirmek zor. Ancak biz profesyoneliz ve tekrar odaklanmamız gerekir. Karakterimizi göstermeliyiz, özellikle de VTP Ligi play offlarında. Zorluklarla karşılaşacağız çok iyi rakiplere karşı burada oynuyoruz, bu seviye işler böyle yürür. Geleceğe bakmalıyız ama şu an 3. lük için önümüzde bu maç var, elimizden geleni yapıp kazanmaya çalışacağız.”

Andrey Vorontsevich:

“Biz de Madrid de kazanmak isteyecektir. Bu final değil, Final Four'daki her takım Şampiyonluk Maçı'nı oynamak ister ama biz ilk maçımızı kaybettik ve şimdi 3. lük maçını oynamamız gerekecek. Ancak dün olan şeyler dünde kaldı. Yeni bir şeyler inşa etmeye başlamalı ve yarınki maça hazır olmalıyız. Sakatlıklara dikkat etmeli aynı zamanda gerekli gücü de göstermeliyiz.”

James Augustine:

“Yarı Final'deki mağlubiyeti bir şekilde arkamızda bırakmalıyız, çünkü bu maçı yarın oynayacağız. Odaklanmalı ve hazırlıklı olmalıyız. Her basketbol maçı kendine ait motivasyonu yeteri kadar içinde barındırır. Burada 4 çok iyi takım var. Her maç büyük maç ve bunlara hazırlıklı olmalısınız.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler